Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Engine revving
#1
My 2009 Berlingo with 130k miles on the clock has begun to intermittently rev as if the clutch is slipping but quickly reverts back to normal. There is no smell from the clutch area and it is so infrequent as for me not to be too worried. Is it the clutch or an engine management issue. It is always when I try to accelerate up hill or when I may be in a lower gear than I should be in
Reply
#2
It was the clutch - doh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Interior light not coming on when I open the doo...
Last Post: brajomobil
Today 07:37 AM
» Replies: 7
» Views: 376
B9 Camper Build with Step by Step Photos
Last Post: BaggieRob
Yesterday 11:08 PM
» Replies: 81
» Views: 43441
A Brief History of Wombles PSA wheels
Last Post: Ultrawomble
Yesterday 09:36 PM
» Replies: 5
» Views: 694
Rear washer jet blocked
Last Post: SteakAndAle
Yesterday 08:44 PM
» Replies: 2
» Views: 278
Clutch replacement? Again?
Last Post: ron
Yesterday 08:06 PM
» Replies: 1
» Views: 255
Cooker box drawer runners tips
Last Post: BaggieRob
Yesterday 06:30 PM
» Replies: 2
» Views: 268
Hello
Last Post: smith335
Yesterday 03:58 PM
» Replies: 3
» Views: 556
BSI reset, battery drain
Last Post: goodbyebri
Yesterday 12:26 PM
» Replies: 2
» Views: 471
Bloody bleeding brakes!
Last Post: ffrenchie
Yesterday 11:43 AM
» Replies: 11
» Views: 878
Instrument panel problem.
Last Post: brajomobil
Yesterday 09:21 AM
» Replies: 3
» Views: 421

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page