Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.57 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
new here!
#1
Hi All,

Just started a dog walking/pet care service and bought a second hand 2005 Berlingo 1.9, white.

It's a great van to drive so far, hoping it holds out. 60,000 miles on the clock, not bad at all. Has no service history though, oops!!

Couple of problems with it so far requiring bump starts. Still to try and recharge battery and if that fails check alternator.

Here's hoping.

Cheers,

Gav.
Reply
#2
Welcome to the site Gav, been a bit quiet the past couple of days, good to have you on the site.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

[-] The following 1 user says Thank You to Andre for this post:
  • whiteout75
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Electrical problem... All functions blocked!
Last Post: Zion
Today 06:05 AM
» Replies: 7
» Views: 819
1.6 hdi turbo
Last Post: Zion
Today 05:48 AM
» Replies: 10
» Views: 4013
Hello and thanks for having me
Last Post: ekstrakherbal
Yesterday 10:35 PM
» Replies: 4
» Views: 477
New kid on the block
Last Post: ekstrakherbal
Yesterday 10:34 PM
» Replies: 3
» Views: 421
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 07:48 PM
» Replies: 384
» Views: 54492
1.6 hdi lumpy cold start - SOLVED!
Last Post: Zion
Yesterday 07:44 PM
» Replies: 92
» Views: 14434
Rebuilt the suspension - clunks and groans!
Last Post: GraemeT
Yesterday 07:14 PM
» Replies: 1
» Views: 217
Knocking noise over bumps
Last Post: GraemeT
Yesterday 07:08 PM
» Replies: 5
» Views: 710
Heavy steering feel 2.0 HDi 2005
Last Post: big_chris88
Yesterday 05:34 PM
» Replies: 2
» Views: 339
Cambelt?
Last Post: geoff
Yesterday 03:11 PM
» Replies: 4
» Views: 640

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page