Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio not working since I got the van...
#1
Hi guys,

I got this van 2019 plate, and radio doesnt work until I was off for a week and the van hadnt moved or been switched on.

The radio worked until I changed the station, then I could hear keypad feedback as the day went on it has reverted back to silence.

Can anybody shed any light on this?

Thanks

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Reply
#2
Welcome to the forum

As it's a 2019 van, I'd take it in under warranty. Maybe the dealer will know something.
[-] The following 1 user says Thank You to cancunia for this post:
  • simon.wylie.7
Reply
#3
you haven't pressed the volume switch in at all - that turns the radio off?
Previous Berlingo: 2015 1.6 L1850 90ps In Artic Steel inc Look Pack and Lighting Pack.

Previous Berlingo: K9 2018 Driver M 100ps in Platinum Grey with Safety Pack

Current Berlingo: 2021 K9 Driver M Pro 130ps EAT8 in Platinum Grey with Safety Pack
Reply
#4
(07-07-2020, 10:43 AM)Tree Wrote:  you haven't pressed the volume switch in at all - that turns the radio off?
Justmutes it on thisversion.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Reply
#5
(07-07-2020, 08:56 AM)cancunia Wrote:  Welcome to the forum

As it's a 2019 van, I'd take it in under warranty. Maybe the dealer will know something.
It is. But given that it just came on out of nowhere. I just wondered if maybe a dodgy fuse that i could change.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Reply
#6
TBH if it's under warranty I would not even think about trying to repair it myself. You say it worked until you changed station and then all you got was keypad feedback (?) and then silence so very unlikely to be a fuse - they are either working or not, no half measures.

Also some dealers/manus get very funny about trying to fix something yourself when the vehicle is under warranty (which could invalidate the warranty T&Cs).

I know it's a pain but you do really need to take it back to get this fixed.
B9 (2016) 1.6 BlueHDi 100 Multispace XTR = Mine;   B9 (2013) Enterprise 1.6 HDi Van = Hers.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Billing battery draining
Last Post: Zion
Today 09:39 PM
» Replies: 1
» Views: 25
Stereo bongs lost
Last Post: OMG
Today 09:30 PM
» Replies: 9
» Views: 378
Jacking
Last Post: Zion
Today 08:27 PM
» Replies: 16
» Views: 492
DPF additive pump fault
Last Post: John Bilko
Today 06:54 PM
» Replies: 24
» Views: 345
Wiring for 12vdc socket in load area
Last Post: John Bilko
Today 06:52 PM
» Replies: 23
» Views: 1046
B9 front footwell floor liner
Last Post: Zion
Today 05:24 PM
» Replies: 5
» Views: 81
Diesel in Oil?
Last Post: Tree
Today 03:31 PM
» Replies: 9
» Views: 146
B9 rear internal wheel areas
Last Post: Zion
Today 02:40 PM
» Replies: 5
» Views: 104
2003 Berlingo M59 DW8B no start
Last Post: Zion
Today 02:39 PM
» Replies: 29
» Views: 559
Eat8 1.5hdi stuttering and then stalled at traff...
Last Post: Zion
Today 02:26 PM
» Replies: 16
» Views: 366

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page

[-]
Hosting by

QuickHostUK