Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tapatalk not showing photos
#11
Yes works for me too

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
Reply
#12
(25-01-2021, 10:21 AM)Cooper Wrote:  Spoken to Tapatalk support and it turns out the plug in the forum uses is out of date. He's message admin so hopefully it'll be fixed soon.

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk

Thanks - I contacted them and they didn't respond.
2010 (B9) Berlingo Multispace XTR HDi 112 - Kyanos Blue
Previously - 2002 (M49) Berlingo Multispace 2.0 HDi Diesel - Arctic Steel
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Horn / air bag light
Last Post: bikerbaker
Yesterday 10:52 PM
» Replies: 23
» Views: 1341
Toolkit
Last Post: notsofast
Yesterday 09:54 PM
» Replies: 20
» Views: 3145
{SAGA} Timing snapped
Last Post: jobbiejew
Yesterday 09:30 PM
» Replies: 98
» Views: 13515
New member here
Last Post: arcol
Yesterday 09:00 PM
» Replies: 14
» Views: 638
Mountain Bike
Last Post: sparx
Yesterday 08:47 PM
» Replies: 8
» Views: 1100
Battery drain
Last Post: Pitkin2020
Yesterday 06:09 PM
» Replies: 16
» Views: 1177
2003 1.9d 4 sale
Last Post: my mucker
Yesterday 06:08 PM
» Replies: 1
» Views: 565
Loose air intake
Last Post: Zion
Yesterday 03:59 PM
» Replies: 2
» Views: 350
Berlingo type
Last Post: Zion
Yesterday 03:50 PM
» Replies: 2
» Views: 217
[SOLVED] Won't start with remote fob (2003 2.0 H...
Last Post: benoliver999
Yesterday 02:54 PM
» Replies: 14
» Views: 854

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page