Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tapatalk not showing photos
#11
Yes works for me too

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
Reply
#12
(25-01-2021, 10:21 AM)Cooper Wrote:  Spoken to Tapatalk support and it turns out the plug in the forum uses is out of date. He's message admin so hopefully it'll be fixed soon.

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk

Thanks - I contacted them and they didn't respond.
2010 (B9) Berlingo Multispace XTR HDi 112 - Kyanos Blue
Previously - 2002 (M49) Berlingo Multispace 2.0 HDi Diesel - Arctic Steel
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
New member here
Last Post: notsofast
Today 07:53 PM
» Replies: 13
» Views: 443
Horn / air bag light
Last Post: my mucker
Today 06:36 PM
» Replies: 22
» Views: 1040
Battery drain
Last Post: Pitkin2020
Today 06:09 PM
» Replies: 16
» Views: 989
2003 1.9d 4 sale
Last Post: my mucker
Today 06:08 PM
» Replies: 1
» Views: 477
Loose air intake
Last Post: Zion
Today 03:59 PM
» Replies: 2
» Views: 269
Toolkit
Last Post: Zion
Today 03:57 PM
» Replies: 17
» Views: 2761
{SAGA} Timing snapped
Last Post: Zion
Today 03:54 PM
» Replies: 97
» Views: 13290
Berlingo type
Last Post: Zion
Today 03:50 PM
» Replies: 2
» Views: 130
[SOLVED] Won't start with remote fob (2003 2.0 H...
Last Post: benoliver999
Today 02:54 PM
» Replies: 14
» Views: 776
Hi
Last Post: cancunia
Today 02:53 PM
» Replies: 1
» Views: 174

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page