Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAF issue
#1
Just bought a MAF sensor for my 04 Berlingo 1.9d.
Made sure the VIN matched but when it arrived I find the new unit doesn't have flange on it for the two torx fixing.
It's basically a push fit on either end.

Can anyone help with advise please.

Many thanks
Reply
#2
If you were sent the wrong part despite matching the VIN, I'd say contact the sender for a refund.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Removing sticker residue
Last Post: BikerGran
Today 09:19 PM
» Replies: 13
» Views: 474
Where Did you find Berlingoforum.com?
Last Post: BikerGran
Today 09:13 PM
» Replies: 105
» Views: 212110
Gearstick hitting the exhaust pipe
Last Post: felipecoswig
Today 09:07 PM
» Replies: 0
» Views: 25
Just joined
Last Post: BikerGran
Today 08:38 PM
» Replies: 2
» Views: 30
Which Oil?
Last Post: Climber
Today 08:31 PM
» Replies: 0
» Views: 18
Camper Conversion
Last Post: Stockygraham
Today 07:57 PM
» Replies: 0
» Views: 19
What does a service consist of ?
Last Post: Tikki
Today 06:14 PM
» Replies: 4
» Views: 136
So long and thank's for all the fish!
Last Post: geoff
Today 05:35 PM
» Replies: 3
» Views: 83
Replacement van door check strap(?)
Last Post: LukeC
Today 05:31 PM
» Replies: 3
» Views: 40
newbie here
Last Post: evdama
Today 04:18 PM
» Replies: 1
» Views: 47

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page

[-]
Hosting by

QuickHostUK