Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rear parking sensor issue
#1
The parking assist on my 2011 Multispace has stopped working. The reversing lights come on, and each sensor "ticks" when reverse is selected, just no beeps or noise when selecting reverse. Is it possible to have a faulty sensor that still ticks? Any other possibilities? Many thanks.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
AdBlue Remap Question
Last Post: Multispacer
Today 03:11 PM
» Replies: 4
» Views: 57
ABS light, No Speedo, Loss of Power. Can anyone ...
Last Post: Multispacer
Today 03:10 PM
» Replies: 9
» Views: 199
Starting conversion. Feel free to fling advice t...
Last Post: Divechick
Today 12:08 PM
» Replies: 0
» Views: 18
Newbie owner
Last Post: Divechick
Today 12:03 PM
» Replies: 4
» Views: 146
Engine won't start when hot
Last Post: Multispacer
Today 09:53 AM
» Replies: 2
» Views: 40
ABS light comes on with a beep
Last Post: Multispacer
Today 09:44 AM
» Replies: 1
» Views: 35
Trailer Electrics - Fuses (2019 Van)
Last Post: uk_friendly_fire
Today 09:27 AM
» Replies: 7
» Views: 140
Berlingo B9 AC problem
Last Post: igli
Today 09:05 AM
» Replies: 2
» Views: 59
Pretty Girls from your town for night
Last Post: kickasstorrenxt
Today 08:31 AM
» Replies: 0
» Views: 20
Locked car while driving.
Last Post: jtr rhyl
Yesterday 04:42 PM
» Replies: 11
» Views: 315

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page

[-]
Hosting by

QuickHostUK