Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.86 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hello
#1
Hello from South Wales, just some history : 2002 plate mk2 1.9 Sdi 100K no probs at all...now sold...2003 plate mk2 2.0 Hdi 74K current car with towbar transfered from the 1.9, minor oil leak from the back of the engine somewhere but not getting worse yet, due MOT now..and...Y reg K11 Nissan micra 1.0.. which doesn't quite fit in the back of a Berlingo!
Reply
#2
Haha, great intro.

Welcome along bb, hope we can help you out/ Great community on here Smile
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

Reply
#3
Hi Bingobill, and welcome from N.Wales
Reply
#4
Welcome bill, good to have you here

Lliam
Lliam

53 plate Berlingo Multispace Forte 1.9D Polar White
Reply
#5
Hi Bill, welcome to the forum
2005 Berlingo Multispace 1.6i Desire (Iron Grey)

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.


Reply
#6
Welcome Bill
http://www.superiorvaleting.net
"from mild to wild"
Reply
#7
hi Bill and welcomeSmile
Reply
#8

Oops sorry mest it upBlush
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
1.6HDi - acceptable play on turbo shaft?
Last Post: cancunia
Today 04:16 PM
» Replies: 0
» Views: 6
Corrosion on a B9?
Last Post: Lighty
Today 02:26 PM
» Replies: 8
» Views: 614
Cheap Berlingo Multi space
Last Post: Lighty
Today 02:09 PM
» Replies: 3
» Views: 44
Berlingo 1.6 hdi bad knocking/tapping
Last Post: Mighty
Today 11:14 AM
» Replies: 7
» Views: 298
Recommend Socket Set
Last Post: evdama
Today 10:40 AM
» Replies: 6
» Views: 863
Indicator keeps blinking
Last Post: evdama
Today 10:37 AM
» Replies: 1
» Views: 218
Old member returning
Last Post: ffrenchie
Today 06:56 AM
» Replies: 2
» Views: 247
Wiring Diagram Berlingo M59
Last Post: Zion
Today 05:25 AM
» Replies: 1
» Views: 237
Cranks won't start no smoke
Last Post: Zweli
Yesterday 07:02 PM
» Replies: 2
» Views: 478
boot/trunk light not working
Last Post: densortefane
Yesterday 02:57 PM
» Replies: 1
» Views: 272

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page