Thread Rating:
  • 9 Vote(s) - 2.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spluttering engine
#1
Hi All

A few weeks ago i was driving my van into town and all of a sudden it spluttered and coughed quite a bit like a old damp BL engine.

It lost all of its power basically and ran a bit lumpy, if i tried to give it stick it smoked dark/light blue which is oil.

I then turned the engine off, let it cool then all is good again.

Now and again i do get some misfires. Temp is good, newish fuel filter and newish air filter.

Has anyone had this happen to them?

Thanks
Adam
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
1.6 hdi turbo
Last Post: Fred’s adventure van
Yesterday 10:16 PM
» Replies: 13
» Views: 4484
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 10:05 PM
» Replies: 386
» Views: 54989
Fuel Filler Replacement- 2000 Mk 1 Berlingo Mult...
Last Post: timpascoe
Yesterday 09:45 PM
» Replies: 0
» Views: 95
Starter motor replacement
Last Post: iamtoo
Yesterday 06:30 PM
» Replies: 3
» Views: 227
Sound proofing your berlingo
Last Post: robi17
Yesterday 06:23 PM
» Replies: 14
» Views: 3784
Hands free radio
Last Post: Tonyash
Yesterday 05:37 PM
» Replies: 0
» Views: 129
Hello
Last Post: RostislavG
Yesterday 12:07 PM
» Replies: 3
» Views: 609
Knocking noise over bumps
Last Post: TioPotz
Yesterday 10:10 AM
» Replies: 7
» Views: 863
Hello from a newby
Last Post: 3rensho
Yesterday 09:52 AM
» Replies: 1
» Views: 148
1.6 hdi lumpy cold start - SOLVED!
Last Post: cancunia
Yesterday 08:24 AM
» Replies: 93
» Views: 14790

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page