Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 2.7 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
99 1.9d won't start after running at temperature ?
#1
Hi, I have a 1999 1.9d berlingo van which after driving for half hr or so and reaching tempertature drives perfectly. The problem occurs when stopping and turning off the engine! I try to start the van again but it doesn't do anything, the relevant lights appear and go off as usual but van won't even tick over ?
I have to wait for the van to cool down and reach a starting temperature or there abouts for it to spring back to life. Any suggestions would be very much appreciated ?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
1.6 hdi turbo
Last Post: Fred’s adventure van
Yesterday 10:16 PM
» Replies: 13
» Views: 4485
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 10:05 PM
» Replies: 386
» Views: 54989
Fuel Filler Replacement- 2000 Mk 1 Berlingo Mult...
Last Post: timpascoe
Yesterday 09:45 PM
» Replies: 0
» Views: 95
Starter motor replacement
Last Post: iamtoo
Yesterday 06:30 PM
» Replies: 3
» Views: 227
Sound proofing your berlingo
Last Post: robi17
Yesterday 06:23 PM
» Replies: 14
» Views: 3784
Hands free radio
Last Post: Tonyash
Yesterday 05:37 PM
» Replies: 0
» Views: 129
Hello
Last Post: RostislavG
Yesterday 12:07 PM
» Replies: 3
» Views: 609
Knocking noise over bumps
Last Post: TioPotz
Yesterday 10:10 AM
» Replies: 7
» Views: 863
Hello from a newby
Last Post: 3rensho
Yesterday 09:52 AM
» Replies: 1
» Views: 148
1.6 hdi lumpy cold start - SOLVED!
Last Post: cancunia
Yesterday 08:24 AM
» Replies: 93
» Views: 14790

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page