Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No Brake lights
#1
Hi all, id really apreciate any help and advice on this so thanks in advance.

Both brake lights are not working although the rear window brake light is.
Iv changed the bulbs and checked the brake pedal switch - both ok.
Checked contacts in rear cluster for power - all ok apart from brake lights.

Van is a 56 berlingo 1.9 diesel

Any ideas?

Thanks, Peter
Reply
#2
Quote:Checked contacts in rear cluster for power - all ok apart from brake lights

From that I understand that the brake light sockets are without power. Did you check fuses?? Maybe the main brake lights are fused separately.
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP.  Persamos green.

Reply
#3
According to the haynes manual fuse no5 in the driver side fuse box is for the brake light switch.
The fuse looked ok but i changed it anyway - still no lights.
Reply
#4
Hi, check fuse 20 & 21.
Although if your rear window light is working your N/S rear should be as this is on the same leg but with a different earth.
Check your earths to both clusters, they should be behind each of the light units. Look for corrosion around each connecter and bulb holder. Confusedalut:
2006 2.0hdi 600 with bench seat.  Cool
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
1.6 hdi turbo
Last Post: Fred’s adventure van
Yesterday 10:16 PM
» Replies: 13
» Views: 4482
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 10:05 PM
» Replies: 386
» Views: 54986
Fuel Filler Replacement- 2000 Mk 1 Berlingo Mult...
Last Post: timpascoe
Yesterday 09:45 PM
» Replies: 0
» Views: 95
Starter motor replacement
Last Post: iamtoo
Yesterday 06:30 PM
» Replies: 3
» Views: 227
Sound proofing your berlingo
Last Post: robi17
Yesterday 06:23 PM
» Replies: 14
» Views: 3784
Hands free radio
Last Post: Tonyash
Yesterday 05:37 PM
» Replies: 0
» Views: 129
Hello
Last Post: RostislavG
Yesterday 12:07 PM
» Replies: 3
» Views: 609
Knocking noise over bumps
Last Post: TioPotz
Yesterday 10:10 AM
» Replies: 7
» Views: 863
Hello from a newby
Last Post: 3rensho
Yesterday 09:52 AM
» Replies: 1
» Views: 148
1.6 hdi lumpy cold start - SOLVED!
Last Post: cancunia
Yesterday 08:24 AM
» Replies: 93
» Views: 14790

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page