Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.14 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hello Berlingo Forum and please help!
#1
Hello Berlingo Forum Members and please help!!

I have viewed this site as a guest and found many useful tips here, so I hope to broaden my knowledge too!

I am currently having a minor issue with Lexia and a 2003 Citroen (it has been tested on another Citroen and it worked fine) and an error of 'The data transmitted through the portal is incorrect.

I hope to try and determine the cause of this via the site from hopefully someone who may have experienced this and rectified (or knows the fault of the message!).

Thank you and I will try to work out where to post my message now!!!!

Garry
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Titsup
Last Post: Art b
Today 09:30 AM
» Replies: 9
» Views: 752
Berlingo 2.0Hdi 2003 multi wont rev past 2000RPM
Last Post: cancunia
Today 09:12 AM
» Replies: 1
» Views: 75
Can i get away with 205/70r15
Last Post: bhcalcutta2
Today 12:17 AM
» Replies: 3
» Views: 704
Steel wheels wanted
Last Post: bhcalcutta2
Today 12:05 AM
» Replies: 1
» Views: 173
Can’t find where to plug fault code reader in
Last Post: Martinez
Yesterday 07:15 PM
» Replies: 2
» Views: 226
Juddering when pulling away
Last Post: magoo
Yesterday 05:17 PM
» Replies: 2
» Views: 409
tyre wear
Last Post: my mucker
Yesterday 02:49 PM
» Replies: 4
» Views: 538
4x 15" Alloys with tyres
Last Post: Guanajuato
Yesterday 12:46 PM
» Replies: 3
» Views: 196
Peugeot Partner 03 Van owner
Last Post: Art b
Yesterday 09:19 AM
» Replies: 2
» Views: 413
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 07:50 AM
» Replies: 701
» Views: 159753

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page