Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 3.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
berlingo van started at last
#1
Hi all have just got my van started after 2 months it was the bm32 fuse or something like that but know the eml is on and has been read and the problem being that the ecu is not matched to the pump according to the guy that has had it but he did say that it should not start if that is the case and also it will not clear it just keeps coming back so if anyone has any ideas it would be great cheers:brickwall:
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Uploading PDF files
Last Post: Tree
Today 05:27 PM
» Replies: 0
» Views: 3
Window regulator
Last Post: jj9
Today 04:27 PM
» Replies: 5
» Views: 307
Berlingo camper for sale (poptop)
Last Post: 48pop
Today 03:58 PM
» Replies: 1
» Views: 39
Brian the berli...
Last Post: cancunia
Today 02:26 PM
» Replies: 1
» Views: 246
[Solved] Yet another suspension noise thread [dr...
Last Post: GraemeT
Today 02:21 PM
» Replies: 8
» Views: 746
Not emissions
Last Post: V6BOY
Today 02:10 PM
» Replies: 3
» Views: 131
New owner
Last Post: 3rensho
Today 12:54 PM
» Replies: 1
» Views: 94
Car wanted
Last Post: geoff
Today 10:32 AM
» Replies: 5
» Views: 753
Headlight adjuster issue
Last Post: Tomcat3
Today 07:05 AM
» Replies: 1
» Views: 170
Newbie
Last Post: Art b
Yesterday 08:22 PM
» Replies: 1
» Views: 226

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page