Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mark This Forum Read
#1
Not sure if this is the forum to put this website feed back,

But when I try to "Mark This Forum Read" I get "Authorization code mismatch. Are you accessing this function correctly? Please go back and try again."

Is this intentional .... ?
[Image: 108137.png]


Do not write below this line. Office use only.

Reply
#2
Does it work for you now Dave? I think Andre may have fixed it
2010 (B9) Berlingo Multispace XTR HDi 112 - Kyanos Blue
Previously - 2002 (M49) Berlingo Multispace 2.0 HDi Diesel - Arctic Steel
[-] The following 1 user says Thank You to Mike for this post:
  • thurrockdave
Reply
#3
Thanks for letting me know. There is a fix for that problem but i'm only on a tablet at the moment, so as soon as i get onto a PC i'll sort it out.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

[-] The following 1 user says Thank You to Andre for this post:
  • thurrockdave
Reply
#4
(12-10-2012, 10:59 PM)Mike Wrote:  Does it work for you now Dave? I think Andre may have fixed it

Not yet - still showing the error. No biggie, but we all like a forum to work properly. Wink

(13-10-2012, 12:48 AM)Andre Wrote:  Thanks for letting me know. There is a fix for that problem but i'm only on a tablet at the moment, so as soon as i get onto a PC i'll sort it out.

Cheers mate, will let you know if I see the fault disappear.
[Image: 108137.png]


Do not write below this line. Office use only.

Reply
#5
Sorry, assumed it was fixed as it worked for me yesterday, should have known its never that simple Sad
2010 (B9) Berlingo Multispace XTR HDi 112 - Kyanos Blue
Previously - 2002 (M49) Berlingo Multispace 2.0 HDi Diesel - Arctic Steel
Reply
#6
This should be now fixed also, if not come back at me. Thanks for the heads up.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

Reply
#7
Still not working for me on any of my apple devices


G
Reply
#8
Could you tell me where it happens and what the error is Taxi?
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

Reply
#9
It's working fine in Firefox 15 - thanks. Smile
[Image: 108137.png]


Do not write below this line. Office use only.

Reply
#10
The link at the bottom of the forum homepage gives me this error on firefox.
2010 (B9) Berlingo Multispace XTR HDi 112 - Kyanos Blue
Previously - 2002 (M49) Berlingo Multispace 2.0 HDi Diesel - Arctic Steel
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
How did the Berlingo get it's name ?
Last Post: polar
Today 04:40 AM
» Replies: 8
» Views: 308
Heavy cable clutch
Last Post: polar
Today 04:20 AM
» Replies: 1
» Views: 83
Hi from a me and what to do.
Last Post: WayneO
Yesterday 05:44 PM
» Replies: 4
» Views: 474
HELP?? 2016 BERLINGO STEREO
Last Post: stevegti6
Yesterday 05:25 PM
» Replies: 0
» Views: 132
Central locking problem
Last Post: polar
Yesterday 05:21 PM
» Replies: 8
» Views: 946
Which gaskets
Last Post: geoff
Yesterday 04:54 PM
» Replies: 7
» Views: 390
fan switch
Last Post: Doc_Brown
Yesterday 01:06 PM
» Replies: 22
» Views: 14119
Front door handle spring
Last Post: threenetworks
Yesterday 12:45 PM
» Replies: 3
» Views: 2615
rear axle mot failure
Last Post: cancunia
Yesterday 10:39 AM
» Replies: 6
» Views: 649
nasty noise
Last Post: brodfather11
Yesterday 08:35 AM
» Replies: 2
» Views: 472

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page