Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 2.6 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Insert Buttons Not Working
#1
As you can't report bugs in the reporting bug forum Rolleyes I'm posting here again - no doubt one of the mods will move this thread for me.

The insert buttons in the "your message" box are not working for me and have not been for a couple of days.

I just get "[undefined=undefined]" instead of "[img][/img]" etc.

Are you aware of this @[Andre]?

Oh and the reason I posted twice in error is because this message came up suggesting my original post had failed.

"Fatal error: Cannot pass parameter 2 by reference in /home/berlingo/public_html/inc/plugins/tagging.php on line 334"
[Image: 108137.png]


Do not write below this line. Office use only.

Reply
#2
In absence of any response (I know you are busy, so no worries) I think I've resolved this one myself.

It seems it is broken by Firefox updating to version 16. Reverting to version 15 seems to have cured the problem.

Hope this helps.
[Image: 108137.png]


Do not write below this line. Office use only.

[-] The following 1 user says Thank You to thurrockdave for this post:
  • CandR
Reply
#3
Thanks for the bug report Dave, just to note this is the correct forum for such problems and i didn't realise permissions didn't allow users to post in here; that has been fixed also.

The issue with the editor buttons came with the Firefox update; there was a patch fix available so it has now been fixed.

Cheers again.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
How did the Berlingo get it's name ?
Last Post: polar
Today 04:40 AM
» Replies: 8
» Views: 307
Heavy cable clutch
Last Post: polar
Today 04:20 AM
» Replies: 1
» Views: 82
Hi from a me and what to do.
Last Post: WayneO
Yesterday 05:44 PM
» Replies: 4
» Views: 474
HELP?? 2016 BERLINGO STEREO
Last Post: stevegti6
Yesterday 05:25 PM
» Replies: 0
» Views: 132
Central locking problem
Last Post: polar
Yesterday 05:21 PM
» Replies: 8
» Views: 946
Which gaskets
Last Post: geoff
Yesterday 04:54 PM
» Replies: 7
» Views: 390
fan switch
Last Post: Doc_Brown
Yesterday 01:06 PM
» Replies: 22
» Views: 14119
Front door handle spring
Last Post: threenetworks
Yesterday 12:45 PM
» Replies: 3
» Views: 2615
rear axle mot failure
Last Post: cancunia
Yesterday 10:39 AM
» Replies: 6
» Views: 649
nasty noise
Last Post: brodfather11
Yesterday 08:35 AM
» Replies: 2
» Views: 472

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page