Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 3.13 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Last Post link not working
#1
Am i right? When i click 'Last Post' on the right under Latest threads, it just takes me back to the home page.

Would be nice to have it, gets a bit tedious srolling through pages when you are following a thread.



Rolleyes
#2
Thank you for pointing this out. Will post back when fixed.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

#3
Issue now solved.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here



Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Big miles on an auto!??
Last Post: rnamman
Today 09:32 PM
» Replies: 1
» Views: 118
Setting the date and time without the factory st...
Last Post: hawaiianblue
Today 08:07 PM
» Replies: 9
» Views: 1195
" Free " MOT at Halfords!
Last Post: polar
Today 06:53 PM
» Replies: 5
» Views: 782
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: ffrenchie
Today 06:39 PM
» Replies: 480
» Views: 79542
Hello!
Last Post: Tomcat3
Today 06:11 PM
» Replies: 1
» Views: 88
Highest mileage Berlingos
Last Post: MattJ77
Today 05:22 PM
» Replies: 26
» Views: 5974
ABS Light
Last Post: bazstivy
Today 03:49 PM
» Replies: 21
» Views: 3972
2004 gearbox removal difficulty...
Last Post: Mankee
Today 03:17 PM
» Replies: 6
» Views: 743
Parts identification help please!!
Last Post: Mankee
Today 03:15 PM
» Replies: 1
» Views: 170
Berlingo Head Unit Saga Continues?
Last Post: Satellitemark
Today 02:07 PM
» Replies: 6
» Views: 815

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page