Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.71 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
need abit of help
#1
change the seal on the outlet of the turbo, and scraped out the gunge by the where the egr pipe joins the intake manafold, took out as much as i could see.

but now all back together the van wont start, starter seems to be spinning quite freely, not even trying to fire, any ideas?
Reply
#2
Sorry cannot help you on this one mate. You sure its related to what you did today making it not start? It might be the case you hit something/displaced something else thats causing the problem.
Reply
#3
solved it, must have been all the crud stopping it from starting, pulled it with a jeep, put it into second, started no bother, loads of smoke for a few seconds then all normal

threw some redex in for good measure,
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Berlingo over reving when changing gear
Last Post: rayisbliss5
Today 12:13 PM
» Replies: 5
» Views: 470
Factory Bluetooth visual identification
Last Post: PAULRYAN52
Today 09:45 AM
» Replies: 4
» Views: 250
2004 gearbox removal difficulty...
Last Post: Art b
Today 08:53 AM
» Replies: 12
» Views: 1451
" Free " MOT at Halfords!
Last Post: cancunia
Today 07:32 AM
» Replies: 8
» Views: 1254
Berlingo WAV
Last Post: KeithPet
Yesterday 09:30 PM
» Replies: 2
» Views: 387
Newbie - hello
Last Post: Portugeezer
Yesterday 09:29 PM
» Replies: 3
» Views: 669
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 08:56 PM
» Replies: 483
» Views: 80538
Under seat storage trays
Last Post: hawaiianblue
Yesterday 08:29 PM
» Replies: 1
» Views: 579
Vacuum oil change & magnetic sump plug
Last Post: brodfather11
Yesterday 06:48 PM
» Replies: 9
» Views: 981
Big miles on an auto!??
Last Post: Tree
Yesterday 03:44 PM
» Replies: 17
» Views: 908

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page