Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 2.29 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No longer working with Taptalk
#1
Hi
Normally I access the forum from 'Taptalk' on my phone.
However, this morning I am receiving the following error
'Cannot connect to forum. This forum is either restricting access from Taptalk or the installed Taptalk plugin is not working'
Any thoughs?
Cheers
Dec
Reply
#2
Just tried it and got same error message. Andre ??
2010 Berlingo Multispace HDi 110 with FAP.  Persamos green.

Reply
#3
There's a new version of tapatalk available and it need updating probably. I've read the same problem on another forum just recently.
So where does this bit go then ?
Reply
#4
Running latest version (according to iTunes), but still gives same error??

The other forums I use are all working okay.
Reply
#5
(03-07-2013, 06:31 PM)dec913scuba Wrote:  Running latest version (according to iTunes), but still gives same error??

The other forums I use are all working okay.

The forum tapatalk probably needs updating I mean
So where does this bit go then ?
Reply
#6
Is there a forum admin or moderator reading this?
Are you able to update the taptalk plugin for the forum, I struggle to get time to access from a computer, but use it (or did!) on my phone regularly!
Reply
#7
I use the regular site on my 'phone.

Never had a great problem with it, and it saves the tapirs.
Reply
#8
I can access the site if I go via a browser, it's when I use the Taptalk app, something that the forum prompted me to use (and I use for half a dozen other forums), that I doesn't work. It is a lot easier to navigate and use on a phone via taptalk. It work fine up until very recently, would be nice to have the feature back!
Reply
#9
Its stopped working on my phone as well.
Dave.

08 Citroen Berlingo MkIII 1.6 hdi Vtr 90. It's gone. 'Twas a bad'un.

Yes I am an angry old fart.
Reply
#10
This is such a shame, I love the forum, but I non of the admins will reply to this thread to at least tell us if it will ever be working again!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Dip beam level adjustment motor
Last Post: Blackshuck
Today 05:55 AM
» Replies: 3
» Views: 445
where did they go ?
Last Post: ajcommercial
Yesterday 11:06 PM
» Replies: 8
» Views: 706
Random beep
Last Post: ajcommercial
Yesterday 10:39 PM
» Replies: 4
» Views: 532
mot fail cheat.
Last Post: ajcommercial
Yesterday 10:30 PM
» Replies: 9
» Views: 903
Brakes sticking
Last Post: ajcommercial
Yesterday 10:20 PM
» Replies: 10
» Views: 655
Just bought a 1.6HDi - a few questions
Last Post: jj9
Yesterday 10:04 PM
» Replies: 1
» Views: 157
2018 Berlingo....
Last Post: Tree
Yesterday 08:30 PM
» Replies: 0
» Views: 120
Berlingo 1.6 hdi bad knocking/tapping
Last Post: Mighty
Yesterday 07:19 PM
» Replies: 13
» Views: 1510
Where to put the Thetford
Last Post: Gravity
Yesterday 03:09 PM
» Replies: 1
» Views: 272
Fuel Filler Replacement- 2000 Mk 1 Berlingo Mult...
Last Post: Gadgetman
Yesterday 12:48 PM
» Replies: 2
» Views: 851

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page