Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
indicator/wiper fault
#1
Big Grin 
Have encountered a problem with my mk1 berlingo van-when i start it, the wipers/indicators stop working, then, with the engine unning, they seem to reset, and come on after about 1 minute, with the engine running-when the engine is switched off, they work on ignition, untill the engine is re-started, then switch off, and seem to re-set after a minute or so, does anyone know whats causing this?
Apart from this, the vehicle seems to run fine! Am i right in thinking its bsi related?? Any help appreciated
Reply
#2
I'd point my finger more at the underbonnet panel. Can you borrow a known good one to try?

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=...c=3&_sop=2
Reply
#3
[quote='addo' pid='49770' dateline='1379495256']
I'd point my finger more at the underbonnet panel. Can you borrow a known good one to try?

hi, thanks for response, do you mean the under bonnet fusebox?
Reply
#4
Yes, as shown in several of the Fleabay items.
Reply
#5
If you switch your wipers off, start the van then switch them on what happens ? Our car does similar with the heater fan but it's not something that bothers me. I think it's something to do with the power management system.
So where does this bit go then ?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Number plate lights staying on.
Last Post: Gordon Taylor
Today 08:45 PM
» Replies: 4
» Views: 189
handbrake travel and wheels fitment
Last Post: rapidyellow
Today 07:13 PM
» Replies: 2
» Views: 372
2016 berlingo 1.6 hdi oil change time
Last Post: jj9
Today 06:26 PM
» Replies: 27
» Views: 2187
P0115 fault
Last Post: Dizzydave
Today 03:42 PM
» Replies: 0
» Views: 88
berlingo clutch pedal play
Last Post: cancunia
Today 01:01 PM
» Replies: 19
» Views: 15234
Old member returning
Last Post: Yorkshire Bling
Today 10:53 AM
» Replies: 3
» Views: 421
Just bought a 1.6HDi - a few questions
Last Post: cancunia
Today 07:03 AM
» Replies: 3
» Views: 308
Dip beam level adjustment motor
Last Post: Blackshuck
Today 05:55 AM
» Replies: 3
» Views: 554
where did they go ?
Last Post: ajcommercial
Yesterday 11:06 PM
» Replies: 8
» Views: 810
Random beep
Last Post: ajcommercial
Yesterday 10:39 PM
» Replies: 4
» Views: 627

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page