Thread Rating:
  • 7 Vote(s) - 3.14 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horn
#1
I've got horn issues, one minute it won't work the next it's fine. Could it be a bad connection in the steering wheel meaning the air bag has to come out & is it a simple job?
Reply
#2
Likely just the horn is broke especially if you have drove thru any big puddles as the get filled with water very easily. All my years of driving i have yet to come across a horn that is faulty at the steering wheel.
Reply
#3
It's been like it for ages, apparently berlingos have a problem with the earth connection in the steering wheel
Reply
#4
Hmm possibility i have a newer berlingo and im a taxi driver and i've never heard of an earth problem with these, is it the mk2 you have?
Reply
#5
Hi Lucialia have a read of this thread it may be of some use http://www.berlingoforum.co.uk/showthrea...light=horn
Are we there yet????? Huh
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
Reply
#6
I'll give it a go I guess, must admit I'm slightly nervous about the airbag....
Reply
#7
Make sure you dissconnect the battery and wait 30 minutes before trying to get the airbag off. There are a few threads on here about airbag removal.
Are we there yet????? Huh
Ex 1.6hdi van now 3 seater 1.4 multispace
Reply
#8
If I don't press ours in just the right place it doesn't work every time. I am getting the hang of it now just experiment a bit while you are out of the way somewhere.
So where does this bit go then ?
Reply
#9
(18-09-2013, 08:36 PM)kingy1912 Wrote:  Hmm possibility i have a newer berlingo and im a taxi driver and i've never heard of an earth problem with these, is it the mk2 you have?

Believe me the earth return is about as Mickey Mouse as you can get!
Remove the stupid half-baked clip and use a self-tapping screw and a shake-proof (star) washer.
The Older I get the Better I Was!  Cool
Reply
#10
Well took it all apart today & it is relatively easy, the bottom clip was a bit of a pig but got there in the end. Any all the connectors were solid so no problem there. Any had a new BSI fitted today & now it works fine as does everything else!!!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Cruise control (again), yes again, but working (...
Last Post: Collapsedsuspension
Today 10:09 AM
» Replies: 96
» Views: 7383
Dingo - 05 - 2.0 HDI
Last Post: coakers
Today 04:16 AM
» Replies: 61
» Views: 11044
Heater problems
Last Post: Fuseman
Yesterday 08:34 PM
» Replies: 2
» Views: 253
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 08:21 PM
» Replies: 312
» Views: 34300
side loading handle
Last Post: Hung2hi
19-05-2018 02:57 PM
» Replies: 9
» Views: 1094
exhaust
Last Post: Hung2hi
19-05-2018 02:45 PM
» Replies: 10
» Views: 936
Fuel Expansion Tank
Last Post: Collapsedsuspension
19-05-2018 08:17 AM
» Replies: 4
» Views: 510
DAB reception since TV retune on thursday
Last Post: kenny70
19-05-2018 07:11 AM
» Replies: 8
» Views: 1023
B9 Camper Build with Step by Step Photos
Last Post: Hardnut
19-05-2018 03:45 AM
» Replies: 36
» Views: 5885
Rear door
Last Post: Jakejjt
18-05-2018 11:17 PM
» Replies: 2
» Views: 438

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page