Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Engine] Engine is not running smooth
#1
Hi
I have a problem with my engine not running smooth wen the gas paddle is in the posisjon were the motor is running ligth.
What is it thats wrong? Can somone help me?
Reply
#2
Which berlingo? Which engine? Have you had it hooked up to lexia diagnostics or any other fault code reader?
Somedays you're the pigeon, Somedays you're the statue.
Reply
#3
Its a mk1 year.1999 .dw8 engine i think. not taken diagnostics.
Reply
#4
Can it be the solonoid in the pump??
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
new mot
Last Post: saskak
Today 03:37 PM
» Replies: 13
» Views: 1862
Heater control panel
Last Post: Gravity
Today 03:37 PM
» Replies: 1
» Views: 41
Amdro Boot Jump
Last Post: Gravity
Today 02:19 PM
» Replies: 1
» Views: 40
Front door quarter window replacement
Last Post: dumdum
Today 02:03 PM
» Replies: 0
» Views: 38
B9 Camper Build with Step by Step Photos
Last Post: Gravity
Today 09:34 AM
» Replies: 39
» Views: 6697
Horn wiring
Last Post: webcrafty
Today 07:47 AM
» Replies: 2
» Views: 211
Disc pads.
Last Post: ffrenchie
Today 07:15 AM
» Replies: 9
» Views: 601
newbie
Last Post: geoff
Yesterday 09:52 PM
» Replies: 2
» Views: 263
Dw8 fuel pump seal help
Last Post: colinh
Yesterday 07:36 AM
» Replies: 4
» Views: 600
Forum newb slightly cheating...
Last Post: Gadgetman
22-05-2018 10:09 PM
» Replies: 3
» Views: 426

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page