Thread Rating:
  • 8 Vote(s) - 3.13 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
electrical
#1
Hey all, just bought an 03 berlingo last week. I now have a few problems with the electrics. The front and rear side lights don't work along with the reverse light, fog light, the radio sounds like its been sucking on helium and when I turn on the ignition the rear wipers go on for a sec then stop. And yes I've done all the usual bulb and fuse checking, I've even soft booted the BSi but no luck. My guess is its the BSi goen bad but if anyone has any other ideas or tricks I can try, let me know. thanks.
Reply
#2
Possibly the COM2000 unit (wiper/light stalks). I have a similar problem where my wipers have a mind of their own and once on I can´t switch them off.
How much is the fish?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Berlingo over reving when changing gear
Last Post: rayisbliss5
Today 12:13 PM
» Replies: 5
» Views: 471
Factory Bluetooth visual identification
Last Post: PAULRYAN52
Today 09:45 AM
» Replies: 4
» Views: 250
2004 gearbox removal difficulty...
Last Post: Art b
Today 08:53 AM
» Replies: 12
» Views: 1451
" Free " MOT at Halfords!
Last Post: cancunia
Today 07:32 AM
» Replies: 8
» Views: 1254
Berlingo WAV
Last Post: KeithPet
Yesterday 09:30 PM
» Replies: 2
» Views: 387
Newbie - hello
Last Post: Portugeezer
Yesterday 09:29 PM
» Replies: 3
» Views: 669
Grizz' Prozac for the Soul - Berlingo Multispace
Last Post: Grizz
Yesterday 08:56 PM
» Replies: 483
» Views: 80539
Under seat storage trays
Last Post: hawaiianblue
Yesterday 08:29 PM
» Replies: 1
» Views: 579
Vacuum oil change & magnetic sump plug
Last Post: brodfather11
Yesterday 06:48 PM
» Replies: 9
» Views: 981
Big miles on an auto!??
Last Post: Tree
Yesterday 03:44 PM
» Replies: 17
» Views: 908

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page