Thread Rating:
  • 10 Vote(s) - 2.3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hmmm me new to this forum
#1
I cannot work out how to post a new thread in the faults page, cannot find the new thread button??
Reply
#2
Whats the problem you are having?


Sent from my iPhone using Tapatalk
2010 (B9) Berlingo Multispace XTR HDi 112 - Kyanos Blue
Previously - 2002 (M49) Berlingo Multispace 2.0 HDi Diesel - Arctic Steel
Reply
#3
Look at the top right, working for me.
Want Help with the Forum? Read Help Documents Here

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Old member returning
Last Post: jj9
Yesterday 09:27 PM
» Replies: 1
» Views: 95
Wiring Diagram Berlingo M59
Last Post: CitroenC5
Yesterday 08:12 PM
» Replies: 0
» Views: 105
Berlingo 1.6 hdi bad knocking/tapping
Last Post: Mighty
Yesterday 08:07 PM
» Replies: 0
» Views: 99
Indicator keeps blinking
Last Post: Zweli
Yesterday 07:28 PM
» Replies: 0
» Views: 101
Cranks won't start no smoke
Last Post: Zweli
Yesterday 07:02 PM
» Replies: 2
» Views: 406
Recommend Socket Set
Last Post: Hardnut
Yesterday 05:25 PM
» Replies: 5
» Views: 784
Corrosion on a B9?
Last Post: V6BOY
Yesterday 04:22 PM
» Replies: 7
» Views: 531
boot/trunk light not working
Last Post: densortefane
Yesterday 02:57 PM
» Replies: 1
» Views: 241
Stereo/CD up-grade?
Last Post: Sumo278
Yesterday 01:28 PM
» Replies: 2
» Views: 701
Coolant leak from back of engine
Last Post: Gadgetman
Yesterday 01:18 PM
» Replies: 10
» Views: 1467

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page