Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.8 petrol starting
#1
Hello all
Having issues with the starting of the bus. It's a mk1 1.8 petrol had a new battery and starter and still won't do anything. I put. The key. In the lights come on and when I turn it nothing happens. Is there anything normally that goes wrong?
Reply
#2
These are quite a basic unit. I'd say there's either an aftermarket alarm /immobiliser fitted or damaged wires. Check the round multiplugs inside the engine bay for corrosion. Often the solenoid trigger wire is marked *100* along its length regardless of colour.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
[-]
Welcome
You have to register before you can post on our site.

Username:
  

Password:
  




[-]
Search
(Advanced Search)

[-]
Latest Threads
Arm rest swap out??
Last Post: John Bilko
Yesterday 11:51 PM
» Replies: 1
» Views: 61
Led Headlight Upgrade
Last Post: Guanock
Yesterday 11:44 PM
» Replies: 10
» Views: 598
09' Multispace to van conversion
Last Post: jemselectrical
Yesterday 11:24 PM
» Replies: 15
» Views: 262
Dash cam with reversing for Berlingo 2019 van
Last Post: Flyboy Zombee
Yesterday 09:26 PM
» Replies: 8
» Views: 502
Roof rails for k9 2022
Last Post: OlliL86
Yesterday 03:54 PM
» Replies: 25
» Views: 817
Adblue Tank / Additive Tank / UREA light / engin...
Last Post: Darthmark1970
Yesterday 03:25 PM
» Replies: 3
» Views: 97
rear carpet
Last Post: John Bilko
Yesterday 01:26 PM
» Replies: 2
» Views: 70
Eat8 1.5hdi stuttering and then stalled at traff...
Last Post: Zion
Yesterday 12:29 PM
» Replies: 28
» Views: 526
First trip to an Honest Mechanic!
Last Post: Zion
Yesterday 12:11 PM
» Replies: 7
» Views: 139
Stiff gear shift after lack of use.
Last Post: jj9
Yesterday 09:05 AM
» Replies: 2
» Views: 73

[-]
Recent Visitors
Locations of visitors to this page

[-]
Hosting by

QuickHostUK